Yhteystietosi: Gun Järnefelt Piccola Oy
+358 40 551 35 23

Tietosuojakäytäntö

Olemme iloisia siitä, että vierailet verkkosivuillamme ja aliverkkosivuillamme
(jatkossa "verkkosivut") samoin kuin kiinnostuksestasi yritykseemme,
tuotteisiimme ja palveluihimme. Jotta vierailusi verkkosivuillamme tuntuisi
mukavalta ja turvalliselta, otamme henkilökohtaisten tietojesi suojauksen ja
niiden luottamuksellisen käsittelyn erittäin vakavasti. Kerromme seuraavassa
yksityisyyden suojaa koskevassa toimintalinjassa BEMER Int. AG:n puolesta,
Austrasse 15, FL - 9495 Triesen (jatkossa yhtiö) milloin tallennamme mitäkin
tietoja ja miten käytämme niitä - tietenkin voimassa olevan
tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä, jotta se
vastaa mahdollisia muutoksia henkilötietojen käsittelyssä. Tämä
tietosuojakäytäntö korvaa kaikki sinulle toimitetut tai muutoin tiedotetut
yhtiön tietosuojakäytännön aiemmat versiot, sekä mahdolliset poikkeavat
sopimukset sinun ja yrityksen välillä.

Pyydämme kiinnittämään erityisesti huomiota siihen, että vain Saksalle ja
Liechtensteinille suunniteltu tietosuojakäytäntö on oikeudellisesti sitova.
Kaikki muut versiot ovat käännöksiä ja epäselvissä tapauksissa mainittu
alkuperäinen asiakirja Datenschutzerklärung (de-LI) BEMER Int. AG on ratkaiseva.

Ensimmäinen katsaus tähän tietosuojakäytäntöön on seuraavassa
sisällysluettelossa:

Sisällysluettelo

I. Vastuussa oleva yritys

  1. Yhtiö on vastuussa käsiteltävistä henkilötiedoista Euroopan yleisen
    tietosuoja-asetuksen mukaisesti (asetus (EU) 2016/679) (jäljempänä "GDPR-
    General Data Protection Regulation").

  2. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa numerosa:

Puhelinnumero: +423 399 39 70

(Ma-to 8-17 kello, pe 8-15 kello).

asiakas-kysymykset@bemer.services

  1. Tietosuojavaltuutettumme on Grant Thornton Schweiz/Liechtenstein, Datenschutzbeauftragter BEMER, Im Tiergarten 7, CH-8036 Zürich, jok on tavoitettavissa numerosta:

Puhelinnumero: +41 43 960 71 71 / +42 3237 42 42

(Ma-to 8-17 kello, pe 8-15 kello).

Datenschutzbeauftragter.Bemer@chgt.com

II. Mitä ovat henkilökohtaiset tiedot

  1. Henkilökohtais tie ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tiettyyn tai
    tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön (nimi, osoite, syntymäaika jne.).
    Näihin kuuluvat verkkosivustojen yhteydessä esim. sähköpostiosoitteet ja
    IP-osoit.

  2. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain verkkosivustoamme eikä kolmansien
    osapuolten verkkosivustoja, tuotteita ja palveluita, vaikka sinut saatetaan
    ohjata verkkosivustollamme olevan linkin kautta kolmannen osapuolen
    sisältöön. Emme tässä yhteydessä ota vastuuta kolmannen osapuolen
    verkkosivuston, tuotteiden tai palveluiden sisällöstä.

III. Tarkoitus

  1. Sivustomme pyrkii ensisijaisesti tiedottamaan yrityksestämme, tuotteistamme
    ja palveluistamme.

  2. Voit ottaa yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeen avulla tai kääntyä suoraan
    paikallisen BEMER-kumppanisi puoleen. ntamasi tiedot, kuten nim,
    puhelinnumero, sähköpostiosoi, vastuussa oleva BEMER-kumppani jne., Tiedot
    poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita, elleivät lakisääteiset
    säilytysvaatimukset vaadi niiden jatkuvaa (ja rajoitettua) varastointia tai
    jos ne ovat suorassa yhteydessä sopimukseen sinun ja yhtiön
    välillä. Jälkimmäisessä tapauksessa pyyntösi tiedot sopimusasiakirjojen
    yheteyteen.

  3. Lisäksi voit rekisteröityä BEMER-kumppaniksi ja/tai avata ja ylläpitää
    käyttäjätiliä verkkokaupassamme. Verrattuna pelkästään informatiiviseen
    verkkosivustolla vierailuun on meidän sopimussuhteen käsittelemiseksi
    käsiteltävä enemmän henkilökohtaisia tietoja (katso kohdat VII - X).

  4. Kun vieralet verkkosivustollamme ja avaat käyttäjätilin asakkaana ja/tai
    BEMER-kumppanina ja kun käytät tuotteitamme, hyväksyt nimenomaisesti
    henkilötietojesi keräämisen ja käsittelyn. Lisäksi hyväksyt samalla yleiset
    sopimusehtomme (jatkossa "YSE") uusimmassa versiossaan.

IV.  Puhtaasti informatiivisen verkkosivustollamme vierailun henkilökohtaisten tietojen käyttö

  1. Voit vierailla verkkosivustollamme pysyen nimettömänä. Esimerkiksi web-palvelimemme tallentavat automaattisesti selaimesi lähettämät tiedot, kun vierailet verkkosivustolla tiedonhakutarkoituksessa. Tämä perustuu 6 artiklan 1 kohdan alakohtaan GDPR. Kerätyt tiedot ovat teknisesti välttämättömiä, jotta sivustomme voidaan näyttää sinulle oikein ja varmistaa käytön vakaus ja turvallisuus. Tätä varten kerätään seuraavat tiedot:
-   IP-osoite

-   Pyynnön lähettänyt palveluntarjoaja

-   Verkkosivu

-   Päivämäärä, pyynnön ajankohta

-   Siirretty tietomäärä

-   Viesti onnistuneesta tiedonsiirrosta

-   Selaimen tyyppi ja versio

-   Käyttöjärjestelmä

-   Viittaava URL-osoite tai aiemmin vierailtu sivusto
  1. Pidätämme itsellämme oikeuden tarkastella edellä mainittuja tietoja
    takautuvasti, jos konkreettisten seikkojen perusteella on syytä epäillä
    verkkosivujemme laitonta käyttöä. Näitä tietoja ei luovuteta kolmannelle
    osapuolelle, ellei siitä ilmoiteta tässä tietosuojakäytännössä (katso
    koh VI ja XI).

  2. tiedot poistetaan automaattisesti 14 kuukauden kuluttua.

  3. Muita henkilökohtaisia tietoja kerätään vain, jos otat meihin yhteyttä
    yhteydenottolomakkeella tai rekisteröidyt BEMER-kumppaniksi ja/tai
    asiakkaaksi. Lähettämällä yhteydenotto- tai rekisteröitymislomakkeen
    ilmoitat suostumuksesi siihen, että käsittelemme ja tallennamme lomakkeessa
    annetut tiedot kohdassa III (2) kuvattuun tarkoitukseen.

V. Evästeet

  1. Verkkosivustollamme ei käytetä - lukuun ottamatta seuraavassa lueteltuja -
    niin kutsuttuja "evästeitä":

    1. Järjestyksen vuoksi mainittakoon, että käytämme teknisessä mielessä
      kahta evästettä, jotka eivät kuitenkaan käytä henkilökohtaisia tietoja;
      nimittäin 

      1. toteamaan ja määrittäämään, että evästehuomaustus on näytetty ja
      2. selvittämään verkkosivustollamme tarvittavan kuvien tiedostokoon, jotta sivuston latausnopeus ja laatu voidaan optimoida.
    2. Lisäksi käytämme evästeitä analysoimaan verkkosivustojen kävijöiden
      verkkokäyttäytymistä (katso kohta VI).

  2. Selkeyden vuoksi on syytä huomauttaa, että eväste on pienikokoinen
    tekstitiedosto, joka siirtyy verkkosivustolta kiintolevylle helpottamaan
    verkkosivun käyttöä ja muokkaamaan sitä tarpeisiisi. Tekstitiedosto
    kuitenkin lähettää tietyt tiedot käytettävksi sen luoneelle taholle.

VI. Google Analytics

  1. Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia, Google Inc.:n tarjoamaa
    verkkoanalyysipalvelua (Google). Google Analytics käyttää niin kutsuttuja
    evästeitä (katso kohta Vedellä). Evästeen avulla kerätyt tämän sivuston
    käyttöä koskevat tiedot lähetetään yleensä Yhdysvalloissa sijaitsevalle
    Google-palvelimelle ja säilytetään siellä. Tällä sivustolla on
    IP-nimettömyys kuitenkin aktivoitu oletusarvoisesti (katso kohtaVI (5) ),
    minkä avulla Google lyhentää IP-osoitteesi ennen Euroopan unionin
    jäsenmaiden sisällä tai muissa Euroopan talousaluetta koskevan sopimuksen
    sopimusvaltioissa tapahtuvaa tiedonsiirtoa. Ainoastaan poikkeustapauksissa
    koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään
    siellä.

  2. Google käyttää näitä tietoja yrityksen puolesta verkkosivujen käytön
    arvioimiseen, verkkosivujen toimintaa koskevien raporttien laatimiseen ja
    muihin verkkosivustojen toiminnan ja internetin käytön palveluihin.

  3. Google Analytics-ohjelman puitteissa selaimeltasi siirrettyä IP-osoitetta ei
    yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

  4.  Jos haluat estää tämän, sinulla on siihen seuraavat vaihtoehdot:

-   Voit estää evästeiden tallentamisen selaimesi vastaavilla asetuksilla.
    Mahdollisesti kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja voida käyttää
    täysimittaisesti.

-   Voit estää evästeen tuottamien ja verkkosivuston käyttöä koskevien
    tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) keräämisen Google sekä näiden
    tietojen käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla
    seuraavassa linkissä saatavilla olevan selaimen liitännäisen:  
    <http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de>.  
    Siinä päätelaitteellesi asennetaan estoeväste. Jos poistat evästeesi,
    sinun on napsautettava linkkiä ja suoritettava asennus uudelleen.
  1. Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia laajennuksella
    "anonymizeIp()". Tämän seurauksena IP-osoitteita käsitellään lyhennettyinä,
    jolloin yhdistäminen tiettyyn henkilöön voidaan sulkea pois. Jos sinusta
    kerätyissä tiedoissa on helkilökohtainen viittaus, suljetaan nämä tiedot
    välittömästi käsiteltävien tietojen ulkopuolelle ja henkilökohtaiset tiedot
    poistetaan saman tien.

  2. Käytämme Google Analyticsia analysoimaan ja parantamaan säännöllisesti
    verkkosivustomme käyttöä. Tilastojen avulla voimme parantaa tarjontaamme ja
    tehdä siitä mielenkiintoisemman sinulle käyttäjänä. Niissä
    poikkeustapauksissa, joissa henkilökohtaisia tietoja siirretään
    Yhdysvaltoihin, on Google EU-US Privacy Shield-säännösten
    alainen, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Google Analyticsin
    käytön oikeusperusta on 6 artiklan 1 kohdan f alakohta GDPR.

  3. Tietoja Googlesta kolmantena osapuolena (henkilötietojen käsittelijä 28
    artikan GDPR mukaan):

-   Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin
    4, Irlanti, faksi: +353 (1) 436 1001

-   Käyttöehdot: <http://www.google.com/analytics/terms/>

-   Yleiskuva
    tietosuojasta: <http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html>

-   Tietosuojakäytäntö: <http://www.google.de/intl/de/policies/privacy>.
  1. Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi Googlen keräämien henkilötietojen käsittelyyn yllä kuvatulla tavalla ja yllä kuvattuun tarkoitukseen.

VII. Suostumus

  1. Joissakin tapauksissa sinun on ensin annettava nimenomainen suostumuksesi tietojen käyttöön, jotta se voidaan sallia. Vaadimme tämän suostumusilmoituksen verkkosivustollamme niissä kohdissa, joissa tällainen tapaus on olemassa, ja vasta sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet tietojenkäsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta konkreettisessa tapauksessa. Annat suostumuksesi aktivoimalla vastaavan valintaruudun.

VIII. Käyttäjätili / rekisteröinti

  1. Kun rekisteröidyt verkkosivuillamme avaamalla käyttäjätilin BEMER-kumppanina ja/tai asiakkaana, voit käyttää seuraavia palveluita:
-   BEMER-kumppani ja asiakas: BEMER-tuotteiden osto verkkokaupassamme ja
    pääsylippujen ostaminen

-   BEMER-kumppani: BEMER-tuotteiden myynti
  1. Tätä tarkoitusta varten tallennamme rekistöinnin yhteydessä annetut tiedot perustuen 6 artiklan 1 kohdan b alakohtaan GDPR (myös myöhemmät lisäykset tai muutokset) syöttömaskin mukaan. Näitä ovat erityisesti:
-   Yritys (jos saatavilla) sisältäen veronumeron (alv-tunnusnumeron)

-   Koko nimi

-   Osoite tai asuinpaikka

-   Puhelinnumero

-   Sähköpostiosoite

-   Syntymäaika

-   Puhuttu kieli

-   Sukupuoli

-   Salasana koodatussa muodossa (ei näkyvillä)
  1. Rekisteröinti tapahtuu kohdassa VII kuvatun menettelyn mukaisesti.

  2. Kolmannet osapuolet voivat tarkastella tietojasi vain siltä osin kuin tämä
    on tarpeellista palvelujemme kannalta ja kun se on esitetty tässä
    tietosuojakäytännössä.

  3. Sinulla on mahdollisuus poistaa käyttäjätilisi. Tällöin kaikki tähän tiliin
    liittyvät henkilökohtaiset tiedot poistetaan tai anonymisoidaan
    peruuttamattomasti. Poikkeuksia tähän ovat erityissäännökset, jotka
    liittyvät tehtyihin sopimuksiin ja säilyttämisvelvoitteisiin.

  4. Turvallisuusohje: Emme koskaan pyydä salasanaasi sähköpostitse tai muulla
    tavalla.

IX. Verkkokaupa käyttö asiakkaana

  1. Verkkokaupan tilauksia varten sinun täytyy rekisteröityä kerran ja luoda
    käyttäjänimi ja henkilökohtainen salasana (katso kohdat VII - VIII).
    Vieraillessasi sivuillamme voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksesi ja
    salasanasi avulla, eikä sinun tarvitse syöttää osoitetietojasi jokaisen
    tilauksen yhteydessä uudelleen. Salasanasi tallennetaan koodattuna, emmekä
    me näe sitä (katso kohta VIII (2)).

  2. Voit peruuttaa suostumuksesi näiden tietojen tallentamiseen
    kohdan IX (1) mukaisesti milloin tahansa. Tällöin sinun on kuitenkin
    syötettävä nämä tiedot uudelleen jokaisen tilauksen yhteydessä.

  3. Tilauksesi tiedot tallennetaan käyttäjätiliisi.

  4. Käytämme rekisteröinnissä ja tilauksessa kerättyjä henkilötietoja yksinomaan
    tilauksen yhteydessä tehdyn sopimuksen asianmukaiseen toteuttamiseen.

  5. Voit tarkastella ja muuttaa käyttäjätilisi tietoja, kuten esim. valitun
    toimitusosoitteen, milloin vain.

  6. Kaikki tiedot, joita meidän ei tarvitse lainsäädännön mukaan (esimerkiksi
    kirjanpito) tallentaa 10 vuoden ajaksi, poistetaan ja anonymisoidaan
    peruuttamattomasti, heti kun henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus
    kumoutuu.

  7. Sinulla on mahdollisuus poistaa käyttäjätilisi milloin vain, kun tililläsi
    ei ole keskeneräisiä tilauksia. Rekisteröinnin aikana kerätyt tiedot
    poistetaan tai anonymisoidaan peruuttamattomasti; tämä ei koske valmiiden
    tilausten tietoja (ks. edellä).

X.  Verkkosivustomme käyttö BEMER-kumppanuuden tuloksena  

  1. Jos haluat liittyä BEMER-kumppaniksi, sinun on rekisteröidyttävä kerran
    osoitteessa "signup.bemergroup.com" ja
    luotava käyttäjänimi ja henkilökohtainen salasana (katso kohtaVIII).
    Vieraillessasi sivuillamme voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksesi ja
    salasanasi avulla, eikä sinun tarvitse syöttää osoitetietojasi jokaisen
    vierailun yhteydessä uudelleen. Salasanasi tallennetaan koodattuna, emmekä
    me näe sitä (katso kohta VIII (2)).

  2. BEMER-kumppanuuden tarkoituksena on tarjota asiakas- ja
    BEMER-kumppanivälitystä.

  3. Tilauksiesi tiedot ja välitetyt asiakastilaukset tallennetaan
    käyttäjätiliisi.

  4. Kä BEMER-kumppaniksi rekisteröinnin ja tilausten yhteydessä
    kohdan X (3) mukaisesti kerättyjä henkilökohtaisia tietoja ainoastaan
    BEMER-kumppanuuden ja siihen kuuluvien tilausten asianmukaiseen käsittelyyn.

  5. Voit tarkastella ja muuttaa käyttäjätilisi tietoja, kuten esim. valitun
    toimitusosoitteen, milloin vain. Kun päivität tietoja itsestäsi
    BEMER-kumppanina, säilytämme kopion alkuperäisistä tiedoistasi, voidaksemme
    selvittää mahdollisia kysymyksiä välillämme.

  6. Kaikki tiedot, joita meidän ei tarvitse lainsäädännön mukaan (esimerkiksi
    kirjanpito) tallentaa 10 vuoden ajaksi, poistetaan ja anonymisoidaan
    peruuttamattomasti, heti kun henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus
    kumoutuu.

  7. Sinulla on mahdollisuus poistaa käyttäjätilisi milloin vain, kun tililläsi
    ei ole keskeneräisiä tilauksia tai jakamattomia osinkoja. Rekisteröinnin
    aikana kerätyt tiedot poistetaan tai anonymisoidaan peruuttamattomasti ämä
    ei koske valmiiden tilausten ja niihin kuuluvien sopimusten tietoja (ks.
    edellä).

XI. Valtuuttamamme kolmannet osapuolet verkkosivujemme yhteydessä

  1. Verkkosivuston toiminnan ja erityisesti verkkokaupan tilausten käsittelyn
    yhteydessä yhtiö antaa tehtäviä tarvittaessa ulkopuolisille tahoille. Tässä
    tapauksessa yhtiö luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi näille osapuolille
    siltä osin kun se on tähän tarkoitukseen tarpeellista.

  2. Verkkokaupan tilausten käsittelyyn liittyvät henkilökohtaiset tiedot ovat
    etu- ja sukunimi, katu, talonumero, postinumero, postitoimipaikka,
    puhelinnumero, syntymäaika.

  3. Nämä kolmannet osapuolet saavat käyttää tietoja vain tehtävänsä täyttämiseen
    puolestamme.

  4. Seuraavassa taulukossa on yleiskatsaus valtuutetuista kolmansista
    osapuolista ja heidän omista tietosuojakäytännöistään:

| Valtuutetut kolmannet osapuolet | Henkilötietojen luovutuksen tarkoitus | Kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt |
|-------------------------------------------------------|-------------------------------------------------------------------------------------------------------------|-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
| Atlassian Pty Ltd  | Verkkosovellus verkkosivuston tekniseen tukeen | https://de.atlassian.com/legal/privacy-policy |
| San Francisco, Yhdysvallat | | |
| Amazon Web Services Inc,  | Yhtiön käyttämän pilvipalvelun tarjoaja | https://aws.amazon.com/de/data-protection/ |
| Seattle, Yhdysvallat | | |
| MailChimp  | Toimituspalvelu - yrityksen automaattisesti luotujen sähköpostiviestien tarjoaja | https://mailchimp.com/legal/privacy/ |
| Atlanta, Yhdysvallat | | |
| ClickSend  | Toimituspalvelu - yrityksen automaattisesti luotujen tekstiviestien tarjoaja | |
| Canning Bridge Applecross, Länsi-Australia, | | |
| HelloSign  | Luo Yhdysvalloissa asuvien kumppaneiden digitaaliset allekirjoitukset Yhdysvaltojen verotietojen yhteydessä | https://www.hellosign.com/legal/privacy |
| San Francisco, Yhdysvallat | | |
| Hyperwallet  | Rahoitustoimien selvitys BEMER-kumppaneiden kanssa | https://www.hyperwallet.com/privacy-policy/ |
| Vancouver, BC, Kanada | | |
| PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.  | Yleinen maksuprosessi | https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full |
| Luxemburg | | |
| SIX Payment Services AG  | Yleinen maksuprosessi | https://www.six-payment-services.com/en/services/legal/privacy-statement.html |
| Zürich, Sveitsi | | |
| Billpay GmbH  | Yleinen maksuprosessi | https://www.billpay.de/en/privacy-de/ |
| Berlin, Saksa | | |
| VET Leasing GmbH | Leasing-sopimusten käsittely | https://www.vet-leasing.eu |
| archimedes Leasing GmbH | Leasing-sopimusten käsittely | https://www.archimedes-leasing.de |
| Hoffman Leasing GmbH | Leasing-sopimusten käsittely | https://www.hofmann-leasing.de |
| F & S Leasing GmbH | Leasing-sopimusten käsittely | https://www.s-leasing.at |
| DHL Express Germany GmbH | Tavaroiden toimitus | https://www.dhl.de/de/toolbar/footer/datenschutz-express.html |
| United Parcel Service Deutschland S.à r.l. & Co. OHG | Tavaroiden toimitus | https://www.ups.com/de/de/help-center/legal-terms-conditions/privacy-notice.page? |

  1. Lopuksi haluamme huomauttaa, että myös BEMER-kumppanit ovat siviilioikeudellisesta näkökulmasta kolmansia osapuolia. Jos siis pyyntösi yhteydessä kohdan III (2)mukaisesti niin toivot, luovutetaan yhteystietosi, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti, valitsemallesi BEMER-kumppanille.

XII. Sinun oikeutesi

  1. Niiden henkilökohtaisten tietojen yhteydessä, joita me käytämme, on sinulla:
-   oikeus tiedonsaantiin;

-   oikaisuoikeus, jos tiedot ovat virheellisiä;

-   poistamisoikeus, jos ensisijaisia lakisääteisiä velvoitteita ei ole;

-   oikeus vaatia henkilökohtaisten tietojen rajoitettua käyttöä;

-   oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä; ja

-   oikeus tietojen siirrettävyyteen.
  1. Pyydämme huomioimaan, että nämä oikeudet eivät ole ehdottomia ja että meillä
    on oikeus kieltäytyä pyynnöstä, jos se on poikkeuksellisesti sallittua.
    Lopuksi on vielä kerran järjestyksen vuoksi mainittava, että sinulla on myös
    oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn.

  2. Lisätietoja oikeuksistasi löytyy EU:n tai ETA:n valvontaviranomaisten
    kotisivuilta. Liechtensteinissa tämä on tietosuojaviranomainen, jonka
    kotisivuilta löydät virallisen toimipisteen:

https://www.llv.li/

  1. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä
    tietosuojavastaavaan, jonka yhteystiedot löydät tietosuojakäytännön alusta.

  2. Jos et ole samaa mieltä kanssamme henkilötietojesi käsittelystä, sinulla on
    viime kädessä oikeus vedota valvontaviranomaiseen. Lisätietoja löydät edellä
    mainituilta verkkosivuilta.